Co je tvrzená hlína v Minecraftu?
Co je tvrzená hlína v Minecraftu?

Video: Co je tvrzená hlína v Minecraftu?

Video: Co je tvrzená hlína v Minecraftu?
Video: ŽELVÍ FARMA 🐢🐢 | Minecraft 2024, Březen
Anonim

Tvrzený jíl . Tvrzená hlína Tvrzená hlína je tvrdý blok Minecraft slouží k dekoraci. Když se podíváte pozorně, zjistíte, že má stejnou strukturu jako kámen, ale nahnědlou. Tvrzený jíl lze dosáhnout tavením jíl bloky.

Podobně se lze ptát, kde je tvrzená hlína na Minecraftu?

Tvrzený jíl lze přirozeně nalézt v mesa biomech. Tím se získá velké množství tvrzený jíl . Tvrzený jíl bloky lze získat tavením a jíl blok v peci.

Stejně tak, jak vyrábíte šedou tvrzenou hlínu? Na udělat šedou terakota, místo 8 terakota a 1 šedá barvivo v mřížce pro tvorbu 3x3. Když šedivět terakota, je důležité, aby terakota a šedá barviva jsou umístěna přesně podle obrázku níže. V první řadě by měly být 3 terakoty.

Také vědět, jak vyrábíte barevnou tvrzenou hlínu v Minecraftu?

V nabídce pro tvorbu byste měli vidět oblast pro tvorbu, která je tvořena mřížkou pro tvorbu 3x3. Na udělat azurová terakota, umístěte 8 terakot a 1 azurovou barvivo v mřížce pro tvorbu 3x3. Když tvorba azurová terakota, je důležité, aby terakota a azurová barvivo jsou umístěny přesně podle obrázku níže.

Jak vypadá barevná terakota?

Terakota je typicky hnědočervené v barva ale existují variace, které sahají do béžové/zelené a šedé/černé. Terakota je pálená hlína ( umět být upečený na slunci nebo vypálený v peci). Terakota je porézní (absorbuje vodu) a snadno se poškrábe.

Doporučuje: