Je Cherry dobré na prkénko?
Je Cherry dobré na prkénko?

Video: Je Cherry dobré na prkénko?

Video: Je Cherry dobré na prkénko?
Video: DIMASH Autumn Strong analysis and history of the song 2024, Březen
Anonim

Druh dřeva

Prkénka by měly být vyrobeny z tvrdého dřeva s uzavřeným zrnem. Mezi další běžná a doporučená dřeva patří třešeň a ořech. Všechno jsou to tvrdá dřeva s uzavřeným zrnem, která nejsou na hranách vašich nožů příliš tvrdá

Jaký je tedy nejlepší materiál prkénka?

Nejlepší materiál na prkénko je ten, který lze snadno čistit a nepoškodí ani neotupí nože. Společné možnosti pro řezání materiálu desky jsou dřevo , plast, guma a bambus . Dřevo řezací prkna vynikají svými odolnými a samouzdravovacími vlastnostmi a schopností zachovat ostří nože.

Následně je otázkou, jak silné by mělo být prkénko? The tloušťka a prkno bude záviset na značce a typu použitého materiálu. Standard tloušťka pro prkénka rozsah od 1 1/4 palce do 2 1/4 palce.

Jaké dřevo byste v tomto ohledu neměli použít na prkénko?

Vyhnul bych se dřevům s otevřenými póry, jako je jasan a červený dub, které bude hůře udržovat čisté od skvrn od jídla. Borovice může propůjčit pryskyřičnou chuť a je měkká, takže se na jizvách od nožů projeví snadněji než u tvrdšího dřeva javor.

Můžete použít borovici na prkénko?

Takže například borovice může učinit naprosto přijatelnou volbou dřeva pro prkno ale nemělo by být kombinováno s něčím jako tvrdý javor, protože borovice vůle v průběhu času nosí mnohem více než javor, což vede k ošklivému nesouladu povrchových textur.

Doporučuje: